Felicitari Tudore

, s-o conduci sanatos milioane de km. !!!! Ma bucur ca a mai animat cineva atmosfera p-aici, colegii nu se mai dai jos din masini ca sa mai scrie vreo impresie

!
La bijuterie, ai cutie auto sau manuala?
Sunt si eu de cateva luni fericit posesor de RRE, asta dupa un an de cautari, teste, intrebari, nopti nedormite

....
Un Pure Tech + ceva dotari optionale, cutie auto, binenteles Firenze Red

! Eh, aici la culoare a fost alegerea sotiei

...
De bine se pot spune foarte multe, nu are rost sa insir calitatile, ma apuc sa enumar ce chiar nu-mi place:
-cand te infigi in acceleratie are o secunda de gandire pana o ia din loc! O fi de la turbolag sau e cutia auto cu convertizor de cuplu mai lenta, inca nu-mi dau seama !!!
-pe viraje la viteze mari parca intra-n balans si da o senzatie de nesiguranta! Aici compar cu Golful 5, ce are garda mai mica la sol si-mi pare lipit de sosea, dar garda la sol e altfel la Evoque si legile fizicii nu pot fi schimbate...
Am patit-o pe autostrada depasind un TIR...in timpul depasirii pe banda 3 ( si drumul fiind usor in viraj) mi se parea ca-s prea aproape de parapetul ala ce marcheaza mijlocul soselei (probabil aveam in creier efectul de "tunel" ), am tras nitel de volan spre banda 2, masina s-a dus spre TIR-ul ce-l depaseam intrand in balans, am tras iar de volan sa contrez miscarea, masina si-a amplificat balansul asta de-am zis ca-i barca pe valuri, dar pana la urma s-a linistit! O fi intrat si electronica in actiune, n-o fi intrat, habar n-am, ca eram lac de sudoare dupa asa experienta urata! Au fost cateva secunde ce-au parut secole

...
Am impresia ca TIR-ul vazand ca am probleme a franat si mi-a lasat loc sa ma desfasor, in fine, bine ca n-a fost mai rau...
-alte mici amanunte, gen cotiera fixa, lipsa manere deasupra usilor...
Imi pare rau ca nu se organizeaza intalniri intre forumistii d-aici, ca la VW forum de exemplu, e o placere sa impartasesti experiente despre minunatia asta de masina! Mai afli una-alta si de la ceilalti, mai o socializare

...
Si doara Constanta e plin de RRE...
Toate bune

....