CRED CA ATI INTELES GRESIT.EU EM VORBIT DESPRE MOTORUL DE 2L BENZINA DE LA EVOQUE( SI4)CARE ESTE DAT DE PRODUCATOR CU 12% DAR EU AM ZIS CA SIGUR DE DUCE IN 15%
REFERITOR LA MOTORUL DIESEL DE 150CP (eD4) ACESTA E CEL MAI ECONOMIC ,ESTE DAT CU CONSUM DE 4.9% DACA AI SI START/ STOP PE EL ,SI CRED CA PENTRU TRACTIUNE DOAR PE FATA
REFERITOR LA FOLOSIREA NUMAI IN ORAS,AI FI SURPRINS,90% DIN TIMP MERG CU EA IN ORASSAU PE LANGA ,CEACE IN BUCURESTI E CAM ACELASI LUCRU
gurile de aerisire in spate se refera la gurile pentru earul conditionat pentru cei care stau in spate
tevile de esapament ,eu stiu ca evacueaza amandoua ,ca la tuareg,toba este tranvesala cu doua evacuari stanga /dreapta
(19-01-2012 09:27am)vLD Wrote: Da, pai nici la mine nu se stia despre acest aspect. Dar am inteles ca de ex la pachetul Dynamic ai doua evacuari (de inox) dar numai una va scoate gazele (probabil cea de pe stanga), nu stiu la Prestige.
Spre cutie automata inclin si eu, cat despre navigatie nu sunt convins inca.
Mai exact pe langa un pachet Dynamic eu alesesem ca optionale :
- vopsea metalizata (660)
- antifurt roti (550)
- pachet iarna (700)
- senzori parcare fata (350)
- camera video spate (360)
Ar mai fi urmatoarele optionale care, normal, din pricina banilor , nu stiu daca sa optez pt ele :
- roata rezerva otel 18 (am inteles ca cea normala are dimensiune de 17) (130)
- geamuri Privacy (360)
- faruri Xenon adaptive (350)
- haion actionat electric (550)
- presiune roti (560) - mi se pare enorm cand ma gandesc ca la masina actuala au venit standard
- venitlatie spate (105) - cum am spus si mai sus, atat timp cat baga numai aer rece nu o mai consider asa necesara
- bare protbagaj (170) - aici nu m-a lamurit nimeni daca voi primi o plasa in interior sau trebuie sa cumpar aceste bare
In mare cam acestea ar fi, dar bineinteles inca sunt flexibil si deschis la sugestii. O zi buna
multe din optiuni la ai la pachet in romania si sunt mai ieftine,iar eu stiu ca antifurtul la roti e doar 50 euro,o am si eu
si inca ceva,cutiile automate inseamna consum cu 2l/%in plus
am sa incerc sa afisez oferta pe care am facut eu comanda