In sfarsit un coleg ce nu sta toata ziua la volanul Evoque-ului si mai are timp de scris
!!! Ma bucur Tudor de raspuns, multumesc...
Un Evoque in echiparea Prestige arata intr-un mare fel
! Felicitari inca o data pentru bijuterie
...
Era bun tot pachetul de iarna, dar poate fosta proprietara l-a luat de pe stoc asa configurat! De ce naiba o fi dat frumusetea asta de masina inapoi ? Oi fi subiectiv, dar e cea mai frumoasa masina din lume...cand am vazut-o prima data in toamna lui 2011 intr-un mall in Budapesta am ramas ca la dentist....iar cand i-am vazut pretul uluirea mi-a sporit pe masura
! Eh, pana la urma a fost sa se implineasca dorinta
.....
Eram croit pana acum un an pe Golf 7 sau Tiguan 2 (ce apare in 2014), dar dupa un drive-test cu Evo am zis "la revedere" VW
!!! Nu ca nu-mi mai place VW, am Golful 5 si-s f. multumit de el, dar cum este desenata masina asta pare din alta galaxie
.....
Deci si tu i-ai dat aceleasi bile negre Evoque-ului! Ma gandeam ca poate mi se pare mie, fiind tot la primul SUV!
Meditam acum, partea cu stabilitatea trebuie sa-ti fi sarit in ochi mai abitir decat mie, tu conducand un Scirocco! Tudore, da' n-ai deloc gusturi proaste la masini
....
Nu stiu alea cu suspensie adaptiva daca-s mai tepene pe modul "sport" in viraje...
Pe VW forum n-am mai scris de multisor, cam de-un an, de cand am inceput sa "sap" dupa Evoque. Imi pare rau ca nu-i aici animatia de pe acel forum, iar de capitolul intalniri intre forumisti nici nu mai zic, nici nu s-a pomenit asa ceva! Ce-i drept, nici nu suntem foarte multi...
M-as bucura sa ne intalnim sa schimbam impresii despre jucariile noastre, dar mai degraba daca ai tu vreodata drum prin Constanta, ca in Bucuresti nu prea ajung...
Pana una-alta mai schimbam impresii aici pe forum.
Imi pare rau ca n-am bifat si eu portbagajul electric, dar optionalele la masina asta sunt scumpe de zici ca-s facute din aur
, depaseam bugetul alocat; un keyless entry mai era bun, dar si ala costa destul, si m-am lasat pagubas! Am tinut neaparat la camera video de marsarier, avand in vedere luneta minuscula.
Am mai pus pe ea pachetele P4+P5, in general sunt multumit de dotari.
Toate cele bune si drumuri fara probleme...